Csokinap

Akciókat és ingyen perceket hoz a Nőnap március 8-án!

Miért különleges az idei Csokinap?

Tudj meg mindent a Csokinapról!

Idén is Csokinapot hoz a Nőnap a szolizóknak!

Tavaszi szellő játszik a hajadban, a nap sugarai simogatják bőröd. Képzelj el egy kellemes szolárium élményt, ahol elengeded a mindennapi stresszt. A csokinap és a tavasz összefonódik március 8-án, teremtve egy csodálatos élményt, amelyben a napfény és az édesség egyesül tökéletes harmóniában.

2024 tavaszán is elhozza a Csokiszoli Hálózat ünnepi meglepetéseit. Induljon a Csokinap és jöjjön minden meglepetés, ami csak a Csokicsövön és a ChocoLED-en kifér!


Mi is az a Csokinap?

Nem hallottál még róla? Hát ez az év legédesebb napja azok számára, akik imádják süttetni magukat a Csokiszolikban. Ilyenkor a Chocolate Brown nagykorú rajongók tábora összegyűlik, hogy a tavasz Csokiszolis kedvezményeiben részesüljön, a hozzá legközelebbi Csokiszoliban. Mindenféle akcióval kedveskednek, hogy te barnán ünnepelhess, ezért nem érdemes lemaradnod róla. MINDEN MAGYARORSZÁGI CSOKISZOLI RÉSZT VESZ A CSOKINAP PROMÓCIÓBAN!


Hogyan lehet részt venni a Csokinapon?

Roppant egyszerű! Március 8 reggelén irány a legközelebbi Csokiszoli. Előzetesen kukkants az oldalukra, ahol biztos, hogy megosztják, hogy milyen egyéni kedvezményekkel várnak! Mindenképpen érkezz időben, hogy semmiről se maradj le, és élvezd a szolizás édes élményét kedvezményesen!


Mikor lesz az idei Csokinap?

Már hagyománnyá vált, hogy essen az bármilyen napra, a Csokinapot március 8-án ünnepli a Csokiszoli Hálózat. Idei tavaszi csokinapunk így most is Nőnapon lesz, azaz 2024. március 8-án. Ám legyél résen, mert sok szoliban az akció még akár egy héten át tarthat, így érdemes ellátogatni Instagram, Facebook, vagy TikTok oldalukra részletes tájékoztatásért.


Mikor lesz Csokinap március után?

Télen, úgyhogy ne maradj le erről, mert lehet, hogy addigra lejár bérleted, vagy elfogy kedvenc krémed, és nem lesz más olyan akció, amivel ennyire jól járnál tavaszig. Élj a nőnapi Csokinap kínálta lehetőségekkel és ne várj télig, hiszen a színed már virágozhat most is. A következő Csokinap előre láthatóan, követve eddigi hagyományainkat 2024. december 6-án lesz.


Melyik stúdiókban tudok részt venni a Csokinapon?

MINDEN CSOKISZOLIBAN LESZ CSOKINAP! Országszerte várnak a stúdiók különböző kedvezményekkel. Kisvárosi és nagyvárosi szolik egyaránt akciót hirdetnek ezen a különleges napon, hogy még több pozitív élménnyel térj tőlük haza, mint egy átlagos szolizós napodon.


Milyen szolikban lehet Csokinapozni?

Sok-sok Csokicsöves szoli van országszerte, de a hivatalos Csokinapi promóció csak a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat tagjainál, azaz a Csokiszoliknál érhető el. Vigyázz, mert nem minden Csokicsöves szoli Csokiszoli, de minden Csokiszoli Csokicsöves és utóbbiban VAN CSAK CSOKINAP!


Milyen akciók vannak a Csokinapon?

A szolikban ajándék perceket kapsz március 8-án szolizásod mellé, illetve hatalmas bérlet és krém kedvezményekkel várnak. Mivel minden szoli a saját vendégeinek igényeire alakítja ki akcióit, így érdemes tájékozódnod kedvenc Csokiszolid oldalán.


Miért éri meg elmenni a Csokinapra?

A Csokinapon nagyobb kedvezménnyel juthatsz prémium minőségű szolikrémekhez, vagy szolibérlethez. A jelen gazdasági helyzetben nem mellékes, hogy mennyibe kerül egy-egy szolgáltatás, vagy termék. A Csokinapon mindig jobban megéri vásárolni. Töltsd fel most a bérleted, vagy válts újat, esetleg vásárolj krémet magadnak, vagy szolis ajándékot szeretteidnek!


Hol találom a Csokiszolik listáját?

Az összes Csokiszolit megtalálod IDE KATTINTVA!

Legyél te idén a Nőnap legdögösebb és ellenállhatatlanul barna ajándéka! Kezdd el megalapozni ragyogó barna színed március 8-án, a Csokinapon!

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérdésed, észrevételed lenne? Írj nekünk bizalommal!

    Biztonsági kérdés: