Legyen Csokiszolid!

Sun System Kft. állandó célja, hogy az újonnan csatlakozó vállalkozók, folyamatos fejlődésben és szakmai támaszban vehessenek részt. Üzleti érdekünk az diktálja, hogy a partnereink a lehető legmagasabb bevételhez juthassanak és profi szolgáltatást vehessenek igénybe majd kamatoztathassák. Létre hoztunk egy olyan mozgalmat, amiben mind ezt megkaphatják, viszont ehhez korlátlan bizalom kiépítése elengedhetetlen. Több tíz éves tapasztalat a hátunk mögött bebizonyítja versenyképességünket és céltudatosságunkat, precizitásunkat és elszántságunkat a céljaink iránt.

Ezért érdemes Csokiszolit nyitni

 • A Chocolate Brown Csokicső kiemelkedő szolgáltatást nyújt a szoláriumozás kedvelőknek. Kizárólag a hálózati szalonokban a legfejlettebb Csokicső PRÉMIUM vehető igénybe, ezzel is alátámasztva, hogy a minőségre törekszünk az ügyfeleink érdekében.
 • olyan hatalmas kozmetikum választékkal büszkélkedhetünk, ami országszerte kiemelkedéssel bír: kizárólagos magyarországi forgalmazói jogunk van a világhírű Australian Gold és a közkedvelt SCYN kozmetikumokra, emellett már a polcokon van a védjegyezett összetevőket tartalmazó Chocolate Brown CHOCO termékcsalád is, amelynek több termékét csak a Csokiszolárium Hálózat tagjai árulhatják a szalonokban;
 • állandó 80-100 gépes készülékválasztékkal rendelkezünk és csak elsővonalas gyártóktól. Gépbeszerzési politikánknak köszönhetően a XXI. század normáinak megfelelő gépparkot tudunk biztosítani.
 • szervízszolgáltatásunk nemzetközi szinten megállja a helyét. Célunk, hogy a partnereinknél megszakítás nélkül működjenek a szolgáltatásaik.
 • Jelenlegi elégedett partnereink száma alátámasztja szakmai tudásunkat és maximális segítőkészségünket a vállalkozások rendben tartása és fentartsása érdekében.
 • Sajátos, kitapasztalt stratégiánk van egy vállalkozás elindításában. Abban is, hogy lehet huzamosabb ideig probléma mentesen kielégíteni a felhasználókört. Nem csak prémium minőségű termékeket és a szolgáltatás alapjait kaphatja meg nálunk, hanem a vállalkozás apró részleteiben is segítséget nyújtunk.
 • szoros kapcsolatot tartunk a hálózati szalonok tulajdonosaival, a szakmai alapoktól a legproblematikusabb helyzetekig mindenben segítjük őket, és a döntések meghozatalánál sem hagyjuk magára Partnereinket;
 • a szerződött üzletek üzemeltetőit és alkalmazottjait rendszeresen oktatjuk. Nálunk a rend, tisztaság és a tudás komoly érték, ezért az alkalmazottak szakmai tudását és a munkájuk színvonalát rendszeresen, központilag ellenőrizzük.
 • A befolyó havidíjat a cégünknél dolgozó munkavállalók fejlődésére fordítjuk, a maximális segítség nyújtás érdekében. Folyamatos szakmai továbbképzések és marketing kampányok elkészítését preferáljuk. Üzletpolitikánkat alapul véve igyekszünk szakmai tudást cserébe nyújtani az ügyfeleinknek.
 • hálózati Partnereinknek jelentős állandó és gyakori egyszeri kedvezményeket biztosítunk nagykereskedésünkben, cserében elvárjuk, hogy Partnerünk csak a nálunk kapható, kiváló minőségű termékeket forgalmazza a hálózati stúdióban;
 • a hálózat szalonjait rendszeresen ellenőrizzük (üzembiztosságot, higiéniát, lámpaállapotokat) és teszteljük a személyzet szakmai tudását, ezáltal is biztosítjuk a kiemelkedő szolgáltatási színvonalat még a legtávolabbi és legkisebb hálózati üzletekben is!

A Sun System Kft. mint a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat jogtulajdonosa elkötelezett híve a vendégek elégedettségének, a kiváló minőségnek és az ésszerű, felelősségteljes szoláriumozásnak! A szalonoktól elvárás, hogy tájékoztassák a fogyasztókat a mértékletességről és a túlzott szoláriumozás ártalmas voltáról.

Kiemelt régiók, ahova franchise partnereket keresünk

Arad – RO
Baja
Balassagyarmat
Balatonfüred
Bátonyterenye
Berettyóújfalu
Brassó – RO
Budapest 01. ker.
Budapest 03. ker.
Budapest 05. ker.
Budapest 06. ker.
Budapest 07. ker.
Budapest 08. ker.
Budapest 09. ker.
Budapest 11. ker.
Budapest 12. ker.
Budapest 13. ker.
Budapest 16. ker.
Budapest 18. ker.
Budapest 19. ker.
Budapest 22. ker.
Csáktornya – HR
Csongrád
Csorna
Déva – RO
Dunaharaszti
Dunaújváros
Eperjes – SK
Eszék – HR
Fót
Fülek – SK
Füzesabony
Galánta – SK
Göd
Gödöllő
Gyergyószentmiklós – RO
Gyulafehérvár – RO
Hajdúszoboszló
Ipolyság – SK
Isaszeg
Jászberény
Kalocsa
Kapronca – HR
Kapuvár
Karcag
Kassa – SK
Kézdivásárhely – RO
Királyhelmec – SK
Kiskőrös
Kiskunhalas
Kistarcsa
Kolozsvár – RO
Komló
Körmend
Kőszeg
Léva – SK
Makó
Maribor – SLO
Mohács
Monor
Mosonmagyaróvár
Muraszombat – SLO
Nagykároly – RO
Nagykürtös – SK
Nagyszalonta – RO
Nagyszeben – RO
Nagyvárad – RO
Oroszlány
Párkány – SK
Pozsony – SK
Ptuj – SLO
Püspökladány
Rimaszombat – SK
Rozsnyó – SK
Salgótarján
Sárbogárd
Sárvár
Segesvár – RO
Sesiszentgyörgy – RO
Siklós
Szarvas
Szászrégen – RO
Százhalombatta
Székesfehérvár
Szentendre
Szentes
Szered – SK
Szigethalom
Szigetvár
Tatabánya
Temesvár – RO
Törökszentmiklós
Újfehértó
Üllő
Vác
Varasd – HR
Vecsés
Velence
Veresegyház
Vukovár – HR

Közönségkedvenc stúdiók

 • Nálunk alapelvárás a profi, szakszerű kiszolgálás. A hálózati üzletek alkalmazottai szakmai oktatáson vesznek részt.
 • A hálózati egységeinkben csak prémium márkákat látunk szívesen. Saját szoláriumcsöveink közül is csak a legmagasabb PREMIUM kategóriával üzemelnek gépeink.
 • A Csokiszolikban elérhető áron és jó ár/érték arányban kínáljuk termékeinket, szolgáltatásainkat.
 • A Chocolate Brown hálózati egységeinkben első a minőség, ezért központilag rendszeresen ellenőrizzük a stúdiók színvonalát.
 • Minden Csokiszoliban azonosan magas színvonalra törekszünk, ennek megfelelően a Hálózatnak nem lehet tagja olyan szalon, amely nem hajlandó vagy nem képes biztosítani az elvárt színvonalat.

Szeretnél megtudni még többet? Ismerkedj meg velünk és üzleti lehetőségeinkkel!

Közönségkedvenc Csokiszolik

Csokiszoli Pesti út

BUDAPEST

Nézd meg ezt a stúdiót!

#chocolatebrown
Irány a profil!

Csokiszoli VIP Gyöngyös

GYÖNGYÖS

Nézd meg ezt a stúdiót!

#chocolatebrown
Irány a profil!

Chocolate Brown XX.

BUDAPEST

Nézd meg ezt a stúdiót!

#chocolatebrown
Irány a profil!

Chocolate Brown Stúdio Nyíregyháza

NYÍREGYHÁZA

Nézd meg ezt a stúdiót!

#chocolatebrown
Irány a profil!

Csokiszoli VIP Veszprém

VESZPRÉM

Nézd meg ezt a stúdiót!

#chocolatebrown
Irány a profil!

Chocolate Brown VIP Debrecen

DEBRECEN

Nézd meg ezt a stúdiót!

#chocolatebrown
Irány a profil!

Lépj kapcsolatba velünk!