Csokiszolárium Hálózat
vissza a Csokiszolárium Hálózat weboldalára

Nyerj Te is álomutazást!

Pálmafák, óceán, szikrázó napsütés... Te is képzelted már el magad a tengerparton a pálmafák alatt sütkérezve szolizás közben?

Most megvalósítjuk az álmaidat! Egy szerencsés szolárium bérlet vásárlót meglepünk egy 2 főre szóló, tengerparti luxusnyaralással a Kanári-szigetekre!


Mit kell tenned, hogy te nyerd meg a Kanári-szigeteki 2 fős utazást?

Vásárolj szolárium bérletet 2022. január 15. és február 28. közt, majd regisztrálj egyszerűen az email címeddel a https://viasaletravel.hu/csokiszoli/ oldalon. Aztán szolizz egy jót, képzeld magad az Atlanti-óceán partjára, alapozd meg a színed és lehet, hogy a te neved kerül ki a kalapból 2022. március 6-án!

Utazz a ViaSale Travellel, a Kanári-szigetek specialistájával!

A ViaSale Travel évente több ezer vendéget fogad a Kanári-szigeteken. Nem hiába olyan népszerűek utazásaik, hiszen csapatuk nagy része az egzotikus szigetek valamelyikén él. Helyismeretük, tapasztalataik és kapcsolatrendszerük teljes garanciát jelent a nyugodt és biztonságos nyaralásodhoz.

A biztonság, a kényelem és a problémamentes ügyintézés pedig mindennél többet ér, ha az ember nyaralni készül. Pihenésed során neked csak el kell képzelned álomnyaralásod, ők pedig megvalósítják neked. Legyen szó Teneriféről, Gran Canariáról, Fuerteventuráról vagy éppen Lanzarotéről, a helyszínen profi és felkészült magyar csapat vár.

A ViaSale Travel szakmai színvonalát tökéletesen érzékelteti, hogy a cég tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének és hivatalos magyar partnere a Tenerifei-, a Fuerteventurai, a Lanzarotei és a Gran Canaria-i Turisztikai Hivataloknak.

Most csupán egy bérlet vásárlással megnyerheted álomutazásod az Atlanti-óceán partjára, ahol egész évben süt a nap, ahol télen is nyaralóidő vár! Ha pedig nem te nyersz, akkor is tied lehet az egyszeri 10% kedvezmény, amivel lefoglalhatod a következő nyaralásod a ViaSale Tarvelnél.

Mit nyerhetsz, ha most vásárolsz bérletet?

Nyilván a szokásos értékes perceiddel feltöltött bérletedet, melyet a promócióban résztvevő szolárium stúdióban használhatsz fel. Ezen kívül, ha regisztrálsz a nyereményjáték online felületén azzal az email címeddel, amelyet bérletedhez is rendeltél, akkor részt veszel a 2 főre szóló Kanári-szigeteki utazás sorsolásán.

Ha te nyered az értékes Kanári-szigeteki utazást, akkor csak ki kell választanod az utitársad, meg kell alapoznod a színed szolibérleteddel és be kell pakolnod az útra! A ViaSale Travel pedig minden mást elintéz neked: repülőjegyek, szállás félpanziós ellátással és persze a folyamatos napsütést és jó időt!

Ha mégsem nem téged sorsolnánk ki márciusban, akkor sem kell elkeseredned, mert automatikusan felkerülsz a ViaSale kedvezmény listájára.

Hogy mi is ez? A ViaSale Travel 10% kedvezménnyel ajándékoz meg mindenkit, aki részt vesz a nyereményjátékban, így te sem maradsz ki a Kanári-szigeteki élményekből! A 10%-os kedvezményedet 2022. december 31-ig használhatod fel kizárólag ViaSale Travelnél (telefon: +36 1 445 44 55, weboldal: viasaletravel.hu). Ne aggódj, utazni ráérsz a jövő évben is, az év végi dátum mindössze azt jelenti, hogy addig kell lefoglalnod az utazásod náluk, a fenti elérhetőségeik valamelyikén.

Fontos tudnod, hogy a kedvezményed is csak akkor érvényesítheted, ha regisztráltál a játék online felületén. De persze ezt nem fogod elfelejteni, hiszen ezt a nyereményjátékban való részvételhez is meg kell tenned!

Az utazás részleteit és a nyereményjátékkal kapcsolatos infókat folyamatosan megosztjuk a csokiszoli.hu weboldalon és közösségi felületeinken is.

Sütkérezz nálunk, hogy utána 1 hétig napozhass a varázslatos Kanári-szigeteken!


Nyereményjáték szabályzat, részvételi feltételek

Nyereményjáték elnevezése: NYERJ EGY UTAT A KANÁRI-SZIGETEKRE

Nyereményjáték szabályzat

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat (Sun System Kft.) által létrehozott hivatalos Facebook oldalakon elérhető NYERJ EGY UTAT A KANÁRI-SZIGETEKRE nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék), az adott Játéknál feltüntetett egyedi feltételekkel a következő platformokon:

Csoki Szoli – Pesti út
Chocolate Brown Stúdió Miskolc
Csoki Szoli – Kis utca
Prémium Chocolate Brown Szolárium Stúdió Szeged

A Játékok szervezője a Sun System Kft. (a továbbiakban: Szervező).

A Játékban résztvevő jelentkező a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden olyan nagykorú természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, magyarországi adószámmal és TAJ számmal rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos).

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

  • a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását, illetve a jelen Szabályzatban részletezett adatkezelési hozzájárulásokat a Játék időtartama alatt, vagy a sorsolást megelőzően visszavonja. A kizárás tényéről a Szervező nem értesíti a Játékost.

A Játékos kijelenti, hogy a Játékra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

2. A Játék leírása

A Játékban való részvételnek 3 feltétele van:

  • A Játékban résztvevő Chocolate Brown Csokiszolárium Stúdiók valamelyikében bérlet vásárlása a promóciós időszakban.
  • A szolárium bérlet vásárlást követően a következő felületen a Játkosnak regisztrálnia kell a szolárium bérletéhez tartozó email címével: https://viasaletravel.hu/chocolate-brown-viasale-travel-nyeremenyjatek/
  • A Játékosnak kedvelnie kell a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat és a ViaSale közösségi felületeit Instagramon és/vagy Facebookon

A Játék a Szervező a fentiekben felsorolt hivatalos felületein található, és ott olvasható a Játék leírása, illetve megtekinthetők az ahhoz kapcsolódó anyagok, és itt lehet jelentkezni a Játékra.

A részvétel bérlet vásárláshoz kötött, melyet a Játékban résztvevő szolárium stúdióban tehetnek meg a Játékosok.

Akik megfelelnek a feltétlenek, azok közül 1 db nyertest fogunk kisorsolni, aki megnyerheti a 2 főre szóló, Kanári-szigeteki utazást, amelyhez oda-vissza utazás, szállás és félpanziós ellátás tartozik.

Minden további Játékos, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, 10% kedvezményre jogosult a ViaSale Travelnél vásárolt utazásának teljes árú végösszegéből.

3. A játék időtartama

Pontos időtartam: 2022 január 15 – 2022 február 28.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2022 március 06 (az Utazás Kiállításon).

A Játékban részt venni, arra jelentkezni a Játék meghirdetésének időpontjától a Játék utolsó napján 23:59-ig lehet. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

A Játék időtartamát megelőzően, illetve az azt követően beérkező megfejtések a sorsoláson nem vesznek részt.

4. Jelentkezés a Játékra, részvételi feltételek

A Játékosok közül a nyereménysorsoláson kizárólag azok vehetnek részt, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.

A Játék részvételi feltételei

  • a Játék során kommentben megjelölni egy természetes személyt,
  • a Játék során közzétett tartalmat Like formájában kedvelni

A fent említett Facebook oldalak adminisztrátorai nem kezelik a megjelölt személyek adatait, nem törölnek kommentet a játék bejegyzése alatt.

Egy Játékos csak egy Facebook profillal korlátlan alkalommal vehet részt az adott Játékban. Ha valaki mégis több Facebook profil felhasználásával vesz részt a Játékban, azt a Szervező valamennyi jelentkezését tekintve kizárja.

A Játékra történő jelentkezés a részvételi feltételek teljesülése hiányában nem érvényes, azt a Szervezőnek nem áll módjában elfogadni, és a Játékos nem vehet részt a sorsoláson.

A Játékhoz történő csatlakozás a Játék teljes időtartama alatt lehetséges, és a jelentkezés időpontja nem befolyásolja a Játékos nyerési esélyeit.

5. Nyeremény

Nyeremény: 2 főre szóló Kanári-szigeteki utazás félpanziós ellátással.

Nyertes a sorsolás eredményeképpen, a jelen Szabályzatban foglaltak alapján nyereményre jogosult Játékos.

Amennyiben a nyeremény átvételének időpontjában nem áll rendelkezésre a megjelölt termék vagy szolgáltatás, akkor ahhoz értékben hasonló nyeremény kerül átadásra.

A nyeremények másra át nem ruházhatók. A nyeremények semmilyen esetben nem válthatók át pénzre.

A Szervező a Játékban felsorolt nyereményeken túl további nyereményeket a Játékban nem sorsol ki.

6. Sorsolás

A sorsolás az adott Játékban megadott időpontban történik.

Azon Játékosok, akik a Játékban részt vettek és az abban felsorolt feltételeknek és jelen Szabályzatnak maradéktalanul megfelelnek, részt vesznek a nyereménysorsoláson. A sorsolás a Játékban részt vevő Játékosok kézi sorsolásával történik. A Szervező három munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt történik, melyről a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott jegyzőkönyv készül. A sorsolás alkalmával pótnyertesek sorsolására nem kerül sor. Amennyiben a nyertes a nyereményre nem jogosult, vagy a nyereményét a megadott határidőn belül vagy előre egyeztetett időpontban nem veszi át, a nyeremény a Szervező tulajdonában marad.

Elveszti a nyereményre szóló jogosultságát az a nyertes, aki a sorsolás után a neve nyilvánosságra hozatalára vonatkozó adatkezelési hozzájárulást visszavonja. Ezen visszavonás kizárólag írásban tehető meg.

7.Nyertesek értesítése

A nyerteset a Szervező a sorsolás napján hivatalos emailben értesíti.

8.Facebook Szabályzat

A Játékosok a nyereményjátékban történő részvételükkel elfogadják a Facebook közösségi irányelveit és szabályzatát.

A Játékot nem a Facebook szervezte, támogatta vagy szponzorálta.