Csokiszolárium Hálózat
vissza a Csokiszolárium Hálózat weboldalára

CSOKINAPON VÁR AZ ÖSSZES CSOKISZOLI

Magyarország, szolizz annyit december 6-án, ami csak a Csokicsövön kifér! Idén a Mikulás zsákjában újra jön minden jó, amit egy Csokicső rajgonó elképzelhet, ugyanis az összes Csokiszoli meglepetésekkel vár! Kezdd el a karácsonyi színalapozást és élvezd, ahogy Csokinapi szolicső-fénybe borul az ország összes Csokiszolija!

Mi a csoda a Csokinap?

Még egy ilyen kérdés és felírunk a rosszak listájára! Az igazi Csokiszolisok tudják, hogy Csokinap kétszer van egy évben, egyszer tavasszal, egyszer pedig télen. Az egyiket a Nőnap hozza el, a másikat a Mikulás. Ilyenkor minden magyarországi Chocolate Brown Csokiszoláriumban hatalmas akciókat gyártanak a szolizóknak, hogy kedvezményesen élvezzék a barnulás édes élményét. MINDEN CSOKISZOLI RÉSZT VESZ A CSOKINAP PROMÓCIÓBAN, AMI KÖZEL 100 SZOLIT JELENT ORSZÁGSZERTE!

Hogyan lehet részt venni a Csokinapon?

Nagyon egyszerűen: elmész a hozzád legközelebbi Csokiszoliba és élsz az adott stúdió kedvezményeivel. Mivel a legtöbb helyen nem kell törzsvendégnek lenned ahhoz, hogy részesülj a Csokinapi meglepetésekben, útba ejthetsz olyan szolit is, ahol még nem jártál. Ha pedig arra van indíttatásod, akkor átutazhatod az országot, mert tőled a másik felén is fogsz találni olyan színvonalas stúdiót, ahol várnak a Csokinap egyedi akciói. Mi azt javasoljuk, hogy most is válaszd kedvenc Csokiszolidat, vagy a legközelebbit.

Mikor lesz az idei Csokinap?

Hagyományainkhoz hűen idén is december 6-án ünnepeljük a Csokiszoli Hálózat kedvenc ünnepét, így Mikuláskor tartjuk az országos Csokinapot, azaz 2022. december 6-án. De itt jön egy kis csavar! Sok szoliban az akció akár egy hétig is eltarthat, így érdemes rájuk keresned Instagramon, Facebookon, vagy TikTok oldalukon, ahol biztos, hogy megosztják követőikkel akcióik részleteit.

Mikor jön a következő Csokinap?

Az a rossz hírünk van, hogy csak tavasszal lesz legközelebb Csokinap. Ne maradj le a mostaniról, mert most lesznek a legnagyobb kedvezmények minden szoliban. Tavaszig oda-vissza kétszer lejárod a bérleted, és simán kikened kedvenc szolikrémedet is. Élj most az akciós lehetőségekkel és szerezz be mindent kedvezményes Csokinap árakon!

Melyik szolárium stúdiók vesznek részt az akcióban?

NE FELEDD: CSOKINAP CSAK A CSOKISZOLIKBAN VAN! A Csokinap a Csokiszolik exkluzív programja, így abban csak és kizárólag a Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat partner stúdiói vesznek részt. Legyen szó nagyobb, vagy kisebb, sok gépes, vagy kevés gépes, nagyvárosi, vagy falusi stúdióról, két közös dolog van bennük:

Milyen akciók vannak a Csokinapon?

A kedvezmények mértéke, a meglepetések jellege és az ajándékok is eltérőek lehetnek az egyes Csokiszolikban. A Csokinap keretében mindenki egyénileg határozza meg, hogy mivel kedveskedik vendégei számára, így érdemes tájékozódnod kedvenc stúdiód szolibérlet-kedvezményeiről és krémakcióiról online. Ezt megteheted a Csokicső Rajongói Klub Facebook és Instagram oldalán, ileltve az adott stúdió felületén is.

Miért éri meg elmenni a Csokinapra?

Ezen a különleges napon olyan ünnepi kedvezményben részesülhetsz, amelyhez hasonlót a legtöbb szoli nem kínál csak olyan különleges alkalmakkor, mint a Csokinap, vagy például az adott stúdió szülinapja. A Csokinapon mindig jobban megéri vásárolni, mint egy átlag szolizós napon. Töltsd fel a bérleted, vagy lepj meg egy bérlettel valakit. Vásárolj szolárium kozmetikumot és válaszd az Australian Gold, SCYN, vagy Choco Collection krémek nyújtotta édes élvezetet. Ha pedig nem vagy egy nagy szolis, ragadd meg a lehetőséget és lepd meg szeretteidet egy ajándékutalvánnyal, vagy konkrét szolis ajándékkal.

Már csak az a kérdés, hol van a hozzád legközelebbi csupa-Csokicsöves Csokiszoli!

A teljes listát megtalálod ITT! Nos, ezt hozza a Mikulás idén decemberben, hogy édesen barnán teljen a karácsony!